Azonosító kód

Jelszó

Kulcsszó:
2. oldal
előző következő


P. Izabella
Édesanyámnak van egy fibromája, amivel évek óta szenved. Elkezdte használni a Falvin 7 italt és már 2 hét múlva érezte a hatását. A fibroma összehúzódott és már nem feszítette annyira a hasát. Jobb lett az étvágya és javult a közérzete is. Nyugodtabban aludt tőle. A Kristályolaj nagyon jó hatással volt az ízületi fájdalmakra. Édesanyám több, mint tíz éve szenvedett körömágy gombától és még a méregdrága külföldi szerek sem hoztak pozitív változást. Egyedül a Kristálykrém, ami teljesen rendbe hozta a gombás fertőzést.

B. Ferencné
Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Reumatoid Artritiszben (sokízületi gyulladás) szenvedek. Rossz állapotban voltam, reggelente szédültem, gyenge voltam és állandó fájdalmaim voltak. Természetesen gyógyszereken éltem, amik hosszú távon nagyon károsak lehetnek a szervezetre.Ezért úgy döntöttem, hogy váltok és gyógyszerek helyett, Flavin termékekkel egészítem ki az étrendemet. A Tökmagcsíra kapszulát azért fogyasztom rendszeresen, mivel természetes antibiotikum és puffadásgátló hatású. A Nano Goldot idegrendszer erősítő és ízületjavító hatása miatt fogyasztom.Az étrendkiegészítő jótékony hatásának köszönhetően, sokat változott az életminőségem, javult a közérzetem. Nem szédülök és ami a legfontosabb: nincsenek fájdalmaim.

H. Erzsébet
A férjemet 2007. október 27-én motorbaleset érte. Megsérült a koponyája és a tüdeje is. Azóta kómában van. Megpróbáltam mindent megtenni, hogy segítsem férjem gyors felépülését. Ekkor akadtam rá egy újságban, az Olimpiq StemxCell kapszulára. 2 hónapja adjuk férjemnek a készítményt, gyomorszondán keresztül. Nagy örömömre a tüdeje rendbe jött és elkezdte mozgatni a kezeit. A kómából még nem ébredt fel, de amióta szedjük, azóta a javulás rendkívüli és látványos. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és örömömre szolgál, hogy férjem jobban van.

K. Ferencné
Az egyik ismerősöm izomsorvadásban szenved. Ajánlottam neki az Olimpiq StemxCell kapszulát és meggyőztem arról, hogy mindenképpen próbálja ki. Hálásan és boldogan telefonált 2 hónap múlva, hogy fájdalmai jelentősen csökkentek és mozgása sokat javult. Azóta a kedve is jobb! Rendszeresen meglátogatom és örömmel tapasztalom, hogy apró változások az életminőségben, milyen sokat jelenthetnek.

E. Irén
Férjemmel,11 éves fiammal Marcival, rendszeresen fogyasztjuk a cég termékeit. A téli, megfázásos időszakokban csak a Nano Silvert használjuk. Remek torokfájásra! A Nap Kritály Flavin italt a fiam nagyon szereti. Növeli az állóképességét és erősíti szervezete ellenállóképességét, a káros környezeti hatásokkal szemben.

O. János
Édesapám agyiér infarktusa miatt, sajnos ágyhoz kötött és teljes ápolásra szorult. Nyáron hallottunk a készítményről, amiben nagyon bíztunk. Édesapám júniusban kezdte el szedni az Olimpiq StemxCell kapszulát. Azóta 4 hónap elteltével nagy örömünkre, életminősége sokat javult. El sem hisszük, de igaz: naponta többször sétál és a lépcsőn is könnyedén tud közlekedni. A kapszula szedésekor már az első héten látványos javulás volt tapasztalható.

O. Elemérné
Több éve fogyasztom a cég termékeit. A Medicannabis kapszula rendbe hozta a vérnyomásomat és édesanyám reumás fájdalmait jelentősen csökkentette. Az egyik ismerősömnek ajánlottam a PVG (Pecsétviasz gomba) kapszulát. Nagy örömmel értesített arról, hogy 2 hét szedés után a vércukorszintje teljesen helyreállt és a koleszterinszintje is csökkent. A Fruit Café-nak köszönhetően, ami frissít és nagyon kellemes ízű,leszoktam a déli egészségtelen kávézásról.

M. Béláné
A Medicannabis olaj segített a 7 éve húzódó Glaukómán (zöldhályog), 6 hónapja jó a szemnyomásom. Ízületi fájdalmaim nagy mértékben csökkentek. Férjem 1 hónapja szedi az Olimpiq StemxCell kapszulát. Azóta vérnyomása helyreállt, jobban alszik és közérzete is sokat javult.

B. Krisztina
Édesanyám 1964 óta gerincsérvvel küszködik, jobb bokája állandóan zsibbad.Térdkopása is van, ami miatt elég nehézkes a járása. 3 hónap Olimpiq StemxCell szedés után bokája nem zsibbad és mozgása jelentősen javult. Nagyon örülünk, hogy ilyen pozitív eredményeket tudtunk elérni a készítmény segítségével.

V. Sándor
Már hosszú ideje szenvedek Parkinson - kórban. Az egyik rokonunk ajánlotta nekem az Olimpiq StemxCell kapszulát, amit meg is vásároltunk. Nagyon bíztam a termékben, mert annyi jót hallottam már róla. 2 hónap telt el, amióta szedem és elmondhatom, hogy a kézremegésem megszűnt és az arcmimikám helyreállt. Járásom könnyebbé vált, mozgásom normalizálódott. Aminek a leginkább örülök, hogy hangulatom sokat javult, már nem vagyok annyira fáradékony és levert.


RENDEZVÉNYEINK

TUDTA ÖN?
A táplálkozástudományi kutatások a borról, valamint a csokoládéról is bizonyították, hogy kismértékű fogyasztásuk előnyös a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.